» »

Seni seviyorum

Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum
Arkandan sana doğru yürür ve ellerini göğsüne dokunarak sarılarak sarılır. Ana kelimeler henüz söylenmemiş olsa bile, eminim ki o sana deli oluyor. Uzun zaman önce sana her şeyi anlatmıştı ve aranızda her şey oldu. Öyleyse, çekingen seni seviyorumu beklemekten bıktıysan, inisiyatifi kendi ellerine al.
Uzmanlar, bir kadını arkadan kucaklayarak, bir erkeğin ona niyetlerinin ciddiyetini gösterdiğine inanırlar. Baskın bir konuma sahiptir ve seçtiği kişiyi sıkıntı ve sıkıntılardan korumaya hazır olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Doğru, istisnalar da vardır. Eğer partner her zaman sana bu şekilde sarılıyorsa, bu, sıcak duygulara rağmen, sana ulaşılamayacağını düşündüğü anlamına gelebilir. Ve bundan daha fazlasını istemekten memnuniyet duyardım ama ona karşı tamamen kayıtsız olduğunu düşünüyor. Basitçe söylemek gerekirse, gözlerinin içine bakmaktan korkuyor, bu yüzden arkadan geliyor. Bunun böyle olmadığını bilmesine izin ver, yakında Mersin escort kucaklamalarınız daha çeşitli hale gelecektir.