» »

Sevişmek için sıradışı mekanlar

Sevişmek için sıradışı mekanlar Sevişmek için sıradışı mekanlar Sevişmek için sıradışı mekanlar
Sizin için seks yapacak 7 olağanüstü mekan topladık, çünki biz sizin en sadıklı mersin toroslar escort siteniziz.
Park yerinde seks

Kamusal alan ve kişisel alan arasındaki çizgi oldukça bulanık. Bir arabanın arka koltuğunda seks yapan Amerikalı bir genç gibi hissediyorum. Park alanları, özellikle karanlıkta oldukça tenha. Çaresiz çocuklar ve en çok heyecanlananlar için öğleden sonra sevişmenizi öneririz. Doğru, tercihen tonda bir arabada, şok yapmamak ve para cezasına çarpmamak için. Evet, evet. Yasadışı olduğu ortaya çıktı.

Düğün seks

“Konukları Karşılama” filminde iki umursamaz bekar, özellikle yabancı düğünlerde kız çekmeye başladı. Bedava yemek, içki ve romantik atmosferden etkilenen ve gündelik seks eğilimli birçok güzel kadın. Bu harika bir fikir ve bir düğünde seks uzun süre hatırlanacak.

Tuvalette seks

İyi yerlerde, tuvaletler iyi görünüyor ve yer oldukça baştan çıkarıcı, ancak bazen kalabalık. Seks yapmak zorunda kalacak, ama kim durdu? Burası seks için çok kaba bir yer.

Araba kullanırken seks

Bu, araba sürerken veya bir motosiklette uçağın tuvalet kabini, tren bölmesi, otobüsün arka koltukları, arabada olabilir. Siz ve kız arkadaşınız bir scooter üzerinde nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? Bize bir video gönderin, gerçekten görmek istiyoruz.

Müzede seks

Bırakın beklemeyi ve yaşlı malikanenin karanlık koridorunda, tozlu resimlerin gözetiminde seks yapın!

Karda seks

Kızak, kayak veya snowboard bazen seksle sonuçlanır. Hava soğuk ve çok rahat değil, fakat sizden tamamen soyunmanızı kim söylüyor? Vücudun gerekli kısımlarını silmeniz ve gitmeniz yeterli!

Suda veya deniz kıyısında seks

Atalarımızın deniz kıyısında daha çok seks yapmaktan hoşlandıklarını söylüyorlar. Neredeyse tehlikeli hayvanlar yoktu ve harika bir romantik manzara vardı. Doğaya dönüş ve onun bir parçası hissetmek. Sahilde, sahilde, suda, suyun altında veya bir şelalenin altında hayvan cinsiyeti inanılmaz bir duygudur.

Seks için olağandışı 7 yerin önüne çıkarsan (bu tür yerlerin türleri veya alt türleri) yapılan onay işaretlerini koyarsanız:

• Neredeyse her yerde ve hatta listeye kendi yerlerini ekleyebilirsin - o zaman sadece iyi bir adam değilsin, geri kalanın önünde yürüyen, pozitif ve sevgi dolu bir playboysun.

• Seks için 4 ya 5 yer - güçlü bir fanteziniz ve aktif bir cinsel tutumunuz var.

• Seks yapmak için 4'ten az olağandışı yeriniz var. Bu makaleyi okumayı bırak ve yetişmek için koş. Size inanıyoruz!