» »

Sigara içmek

Sigara içmek Sigara içmek Sigara içmek
Mükemmel Mersin escort görüntü! İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz, tüm çerçeveleri önemsemeyebilir ve aynı zamanda bir erkek için alışılmadık derecede çekici hale gelebilirsiniz. Combo! Aslında, bu tatlı iyi kızlar dan kim hoşlanabilirdi? 21. yüzyıl avluda!
Aslında: işte bu, yirmi birinci. Doksanlılar bitti. Mesele şu ki, içki içmek, sigara içmek, sabaha kadar kulüplerde takılmak ve annenle konuşmak da dahil olmak üzere gerçekten istediğini yapabilirsin. Sorun şu ki, eğer sadece bunu yapıyorsan, bir müze sergisine benziyorsun. Çok tatlı, elbette, ama hiç heyecanlanmıyor.

Erkekler en güçlü ve en zeki olmak isterler, değil mi? Doğru. Yani, erkek yardımı olmadan adım atamayan saf bir aptalın imajı onları çekmelidir. Mantıklı mı? Mantıklı. Bu nedenle, daha coşkulu çığlıklar, daha çok alkışlar, daha aptalca sorular ve daha fazla ünlem Oh, hiçbir şeye dokunmadım, kendi kendine!. Ve bunun işe yaraması gerekiyor!

Aslında: Başkasının aptallığından daha yorucu bir şey yoktur, bu ilk önce budur. İkincisi, çaresizlik uzun zaman önce cinsel olmaktan çıktı. Üçüncüsü, aslında, tost makinesini nasıl açacağınızı bilmiyorsanız, google'da arama yapabilirsiniz, değil mi? Eğer yardım için bir erkeği çağırırsan, iki seçenek vardır: ya google'da ne yapabileceğinizi bilmiyorsunuz ya da bilerek aptal gibi davranıyorsunuz. Ne ikisi de, bildiğin gibi, bir erkeği cezbetmeyecek.