» »

Oral seksin ne kadar sürmesi gerektiği ve bu süreçte iletişim kurmanın neden iyi olduğu

Oral seksin ne kadar sürmesi gerektiği ve bu süreçte iletişim kurmanın neden iyi olduğu Oral seksin ne kadar sürmesi gerektiği ve bu süreçte iletişim kurmanın neden iyi olduğu Oral seksin ne kadar sürmesi gerektiği ve bu süreçte iletişim kurmanın neden iyi olduğu
Seks başlangıcı ne kadar sürmeli? Ve bu başlangıcının hangi kısmı oral tarafından alınmalıdır? Bunu bilmek için bir çalışma yapıldı - mersin silifke escort siteniz ana bulgularını anlatıyor:
Birçoğu ustalıkla yapılan bir ön sevişmenin sevgilinizi çok fazla ısınabileceğini söyledi. Sonuç, harika seks olacak. Bu ön oyunun en önemli kısmı, kural olarak, iyi bir eski fellatio. Oral seks ancak ayrıntılı bir alem merdiveninde basamak taşı olabilir, ya da gecenin ana seyri olabilir. Bununla birlikte, yeni bir çalışma, herhangi bir senaryoda, toplumun süreç süresi üzerinde bir fikir birliğine sahip olduğunu göstermiştir.

Çalışma, Superdrug Online Doktor tıbbi servisi tarafından gerçekleştirildi ve sonuç olarak, sözlü cinselliğin gezegenin hangi noktasına sorulacağına bağlı olarak 8 ila 11 dakika sürmesi gerektiği tespit edildi. Erkek ve kadınlarda öngörülebilir, zamana göre farklı görüşler. Ancak, ilginç bir şekilde, Avrupalılar (çalışmanın yazarları ayrıca Rusları da içerir), denizaşırı düşünen insanlarından çok daha sabırsız: Eski Dünya'da, sözlü okşamaya iki dakika daha az süre verilir. Amerikalı kadınlar daha dayanıklıdır - ortalama olarak, oral seks için 11 dakikadan biraz daha uzun bir süre yeterli olduğunu düşünüyorlar.

Çalışma başka ilginç şeyleri ortaya çıkardı. Amerikalı kadınların, tamamlandığında iki kez yutma olasılığı vardır ve Amerikalı kadınların% 24'ü her zaman yapar. Avrupalı ​​kadınların% 35,5'i hiçbir zaman bunu yapmaz. Ayrıca harika bir oral seksin anahtarının iletişim olduğu ortaya çıktı. Katılımcıların% 72,2'si, süreç içinde bir ortakla iletişim kurduklarında sonuçtan çok memnun kaldılar; bunun% 61,3'ü sessizce yapmayı seçti. Ayrıca, erkeklerin% 72'si oral seks ile göz temasını tercih ederken, kadınlar yalnızca% 42'sinde benzer deneyime sahip erkeklere bakmaya hazırdır.
Ve son olarak, temel soru - bir kadını oral seks sürecinde tatmin etmenin ana faktörü nedir? Görünüşe göre, onlar için en önemli şey adamın başarıyla bitirmesidir. Ankete katılanların dörtte üçü erkeklerini orgazm haline getirmek için kolay bir görev olarak değerlendirdi - aynı% 75'i oral seks yaptı.

İstatistiklerle donanmış? İleri.