» »

Spermin tadını tekrar hissettim

Spermin tadını tekrar hissettim Spermin tadını tekrar hissettim Spermin tadını tekrar hissettim
Bir keresinde bir iş yemeği planladığını söyledi ve ben de orada duracağım. Eh, ben kabul etmek zorunda kaldı. O gitti ve ben iPad'i açtım, telefonun yerini tespit etmek için önceden bir program yükledim ve beklemeye başladım. Ne zaman telefon benim Mersin bayan dondu hareketsizlik tanıdık bir restoranda Moskova bölgesinde ofis yakınında ben bakmaya karar verdi "iş ortağı". Arabayı değiştirdikten sonra, bir arkadaşımdan aldım, restorana gittim.
Görünmeyecek şekilde ayağa kalktı ve beklemeye başladı. 30 dakika sonra eşim 45 yaşındaki bir erkek olan müşterisinden biri eşliğinde dışarı çıktı. Eğlenceli bir şekilde sohbet ettiler, karısı rahat davrandı. Jeep'e binip gidelim. Şüphe uyandırmamak için onları dikkatli bir şekilde takip ettim. Yoldan Jeep köy yolunda ve sonra ormana döndü. Onları takip etmek imkansızdı ve arabayı kaldırımda biraz bıraktım ve ormanın içinden döndükleri yere gittim. Fayda geç ilkbahardı, bitki örtüsü kalındı ve çok yaklaşabildim.

Araba renkli değildi, ama karımı orada görmedim. Diğer taraftan dolaştıktan sonra şüphelerime ikna oldum: sevgili karım onun tombul güzel dudaklarıyla horozunu emdi. Bu destanın sonunu beklemedim ve arabaya geri döndüğümde ofise gittim. 40 dakika sonra karısı döndü, mutlu ve memnun. Ve hemen öpücüklerle bana tırmandı, dilini ağzıma derinden soktu ve şimdi kimin olduğunu bilerek spermin tadını tekrar hissettim. Ona bildiklerimi söylemek o zaman boşanabilir. Ve aile, ebeveynlerimiz ve genel olarak..? Onlara her şeyi anlatamazdım, diyorlar ki, o böyle ve ben iyi biriyim. Yani devam etmek zorunda yaşamak için. Hayat böyle bir şey, bir çıkış yolu söyle.