» »

Süper orgazm

Süper orgazm Süper orgazm Süper orgazm
Seks oyuncak üreticisi, orgazm ve Mersin escort seks hakkında bazı gerçekleri öğrenmek için ulusal bir anket yaptı. Orgazm hakkında henüz ne bilmiyorsunuz? Seks oyuncakları konusunda uzman olan en büyük firmalardan biri olan Ann Summers, elbette seks hakkında en sıcak gerçekleri ortaya çıkarmak için ulusal bir anket düzenledi. Aşağıdaki listede en iyi ve en sevilen bilim adamları ilginçtir. Yani orgazm ...
1. Erkeklerin daha fazlası var. Gezegenin tüm yoğun içi boş nüfusunun yaklaşık dörtte biri her gün en az bir orgazm yaşar. Kadınların sadece %15'i aynı başarıya sahip olabilir. Adalet nerede?
2. İnsanlar hala utanıyorlar. Seks oyuncak sahiplerinin %15'inden fazlası bu oyuncakları ortaklarından saklıyor. Canım, ciddi misiniz? Çekin onları! Yasal Uyarı: EMM, sadece, kamu, kalabalık yerlerde değil.
3. Bu herkes için iyi. Ayrıca, sıradan, alıştığınız eğlence gibi, mastürbasyon sizin için harika bir şey, insanlar! Sayısız çalışma, orgazmın ağrı duyarlılığını önemli ölçüde azaltabileceğini ve stresi azaltabileceğini göstermektedir.

4. Yıllar geçtikçe niteliksel olarak gelişiyorlar. Ve kesin olarak belirlemek oldukça zor olsa da, bilim adamları, yaşlandıkça, en sevdiğiniz vücudu daha iyi tanıyacağınız ve elbette seks yaparken daha rahat hissettiğiniz hipotezinde ısrar ediyorlar. Aynı «ah, evet!» 40, 50 yıl içinde daha fazla mutluluk ile doldurulur ve (wow!) yüksek. Bu beklemeye değer.
5. Biraz sabırlı olursanız, daha güçlü ve daha doygundurlar. Dünya Üroloji Dergisi'nde yayınlanan bir başka akıllı araştırmaya göre, herhangi bir cinsel aktiviteden üç haftaya eşit bir süre (daha uzun süre değil) kaçınmak, testosteron seviyenizi maksimuma çıkarır ve libidoyu sihirli bir şekilde uyarır. Sonuç olarak-süper orgazm.
6. (Bu gerçek sadece insanlığın ihale yarısı için geçerlidir). Yürüyüşleri tarafından belirlenir. Hayır, gerçekten. Son zamanlarda yapılan bir Belçikalı çalışma, sevimli hanımların nasıl yürüdüğüne göre bile, cinsel ilişki sırasında değerli bir zirveye ulaşıp ulaşamayacaklarını söyleyebildiğini buldu. Hmm ...
7. Genellikle tamamen farklı bir tür aktiviteyle takip edilirler ... 35 yaşın altındaki insanların yaklaşık %36'sı seks yaptıktan hemen sonra Facebook veya diğer sosyal medyalara gönderilir. Nasıl böyle? Daha önce gerekli sarılmalara ne oldu?
8. Daha uzun yaşamalarına yardımcı olacaklar. Yaşasın. Hayattaki diğer zevklerden farklı olarak (örneğin, çikolata veya şarap gibi), cinsiyetin sağlık için gerçekten iyi olduğu ortaya çıkıyor. Ve hatta daha fazla. İngiliz Tıp Dergisi gibi saygın bir yayına göre, bireyin yaşadığı orgazm ve ölüm sayısı arasında güçlü bir bağlantı var. Ve haftada iki kez orgazmdan memnun olanlar, serbest bırakılan yıllara sekiz tane daha ekleyebilirler. Neden? Görünüşe göre, bağışıklık sistemini güçlendirir, kalbin ve beynin çalışmasını sağlar. Yatak odasında görüşürüz.

9. Onlar kelimenin tam anlamıyla otpuplyatsya. Araştırmacılar, başka bir deney yaptıktan sonra, insan gri maddesinin bazı bölgelerinin, duygulardan sorumlu olanlar da dahil olmak üzere, orgazm sırasında gerçekten kapandığını keşfettiler.
10. Daha genç görünmene izin veriyorlar. Bazı doktorlar, sık sık seks yapmanın, yaşla başarılı bir şekilde savaşmaya yardımcı olan kollajen gibi yararlı bir maddenin üretimini sağlıklı bir şekilde arttırdığına inanmaktadır.,