» »

Teyzem ve ben (seks hikayesi)

Teyzem ve ben (seks hikayesi) Teyzem ve ben (seks hikayesi)
Porno filmleri hatırlayarak, gözlerimi kapattım ve dil penisin başını, gövdesini yaladı, sonra ağzımı açtı ve başını emmeye başladı. Amca el, penisini ağzıma daha derin sokmaya çalışırken hızını kontrol etti, ancak deneyimsizliğimden, yedi santimetreden daha fazla penise uymadı.

Ağzım tükürük ile doluydu, kendimi sevdiğim düşüncelerle yakalamaya başladım. Dünyanın dört bir yanından ayrıldım, teyzemi unuttum. Benim için sadece amcamın musk kokusu ve tadı vardı. Bir süre sonra, amca saçımı elimle yakaladı ve hırıltı, ağzıma boşalmaya başladı…

Ağzım spermle doluydu. Çok şey vardı, yutmaya çalıştım, ama yine de işe yaramadı. Ağzımın köşesinden akıyordu. Gözlerimi açtığımda ve horozdan sildiğimde, havayı ağzımda tutarken, çıplak bir teyzenin yanında dururken gördüm. İlk onu çıplak gördüm: pembe meme uçları ile güzel küçük göğüsleri, kabarık göbek mükemmel temiz deve toynağı ve güzel kedi dudakları; vücudu ıspanak örtü.

O bize baktı ve gülümsedi. Sonra yanımda oturdu ve yüzümü ve dudaklarımı öperek örtmeye, yüzümden sperm kalıntılarını yalamaya başladı.

Tek kelime etmeden, teyze ayağa kalktı, elimi tuttu ve tuvalete götürdü. Ona sessizce itaat ettim. İçeri girdikten sonra, gülümsedi ve nazikçe soyunmamı istedi. Parmaklarınızla heyecanlandım, kıyafetlerimi çıkardım. Teyze bunca zamandır bana baktı ve bedenimi değerlendirirken gülümsemeye devam etti, giysilerimden kurtulduğumda fısıldadı « " bir kız gibi.»

Duşa girdim ve yıkamaya başladım ve o zaman dolapta bir şeyler aramaya başladı. Sıcak suyun tadını çıkarırken, kendime biraz gelmeye başladım. Yıkamayı bitirdiğimde teyze de duşa girdi ve boynumdan ayak parmaklarına bir çeşit krem sürmeye başladı. Dokunuşu çok güzeldi ve tekrar heyecanlandım.

Sonra teyze beni yıkadı ve tüm saçlarımı bedenimden yıkadı. Vücudum mükemmel temiz, beyaz bir cilt ortaya çıkan uyarılma goosebumps kaplı. Teyze beni bir kez daha değerlendirdi, şişmiş üyemi eline aldı ve hafifçe sardı. Bana gülümsedi, şehvet ve arzuyu okudu... Bana göğüsler dokundu, bana kasık ovuşturdu, kulağıma fısıldadı: "kızım." Bugün iyi olacağımı ve gerçek bir kız olacağımı söylemiştim.

Bana sırtını döndü ve eğilmemi istedi. Ellerim kalçamı uzattı ve anüsümde parmaklarının yumuşak dokunuşlarını hissettim. Sonra bir şeyin kıçıma nüfuz ettiğini ve bağırsağın su ile dolduğunu hissettim. Vücudumu temizledikten sonra, teyze beni yağla yağladı, kıçıma özel dikkat gösterdi.

Sonra ilk önce bir parmak, daha sonra iki, üç deliğimi krem olarak adlandırmaya başladı. Bu bana fazlası ile adil bir zevk. Tüm işlemleri yaptıktan sonra, teyze bana siyah çoraplar, çorap jartiyer kemeri, korse ve siyah uzun saçlı peruk koydu. Gözlerimi ve elmacık kemiklerini boyadı.