» »

Vajinası ağrıyor

Vajinası ağrıyor Vajinası ağrıyor Vajinası ağrıyor
Hareketlerimiz senkronize oluyor, ama ikinci kez, uzun süre yapabilirim. Yakında yeni bir orgazm, vajinasının duvarlarının daralmasına neden olur. Zaten sesine inliyor. Meme uçlarımı da sıkıyor. Gözleri kapalı, ağır nefes alıyor - yakında çok orgazm olacağına dair kesin bir işaret. Bu ona sık sık olmaz, ama ne zaman olur, o zaman, sadece bitirmek! Sabina tam bir göğüs havası alır, bir yay ile bükülür ve uzun süre donmaz ve sonra göğsünden sadece bir hayvan kükremesi kopar. Dişi kükreme.
Vajinası ağrıyor, krampla sikimi sıkıyor ve bundan dolayı rahmini spermle doldurmaya başlıyorum. Sabina bağırıyor ve sırtımı kaşıyor ve ecstasy içinde mümkün olduğunca derine inmeye çalışıyor. Vajinası yağlayıcı ve spermimle eziliyor ve vücut boyunca spazm dalgaları var. Alın ve yüz buharla kaplıdır ve göz kapaklarının köşelerinde gözyaşları parlar. Onun dağınık saçlarını yüzümden çıkarıyorum ve ona hayranım.

Öpücüklerden şişmiş olan süngerler, odanın alacakaranlığında nemli bir şekilde parlar ve meme uçları yavaş yavaş gevşer, parlar ve yumuşar. Klitorisin sert bir yumru, düşüyor. Şişmiş Labia süngerleri arasında, beyazımsı bir damlama yavaşça akar ve altında, sandalyede küçük bir su birikintisi oluşur. Duş odasına gidiyoruz, ve burada, onu tekrar cunnilingus yapıyorum, her şeyi emiyorum.
Yeni orgazm ve yeni fışkırtma, o yorgun rahatlar, ve dudaklarım, çene, göğüsler sıcak jetleri ve bu sıvı akışı gibi hissediyorum, bana iğrenç değil. Bitirdikten sonra, o yerde benim yanımda oturur ve biz, öpüşme çılgınlık ile başlar. Bu bir çeşit fantasmagoria, spermim, fışkırtması ve çişiyle lekelendik, duş odasının zemininde otururken tamamen çıplak öpüşüyoruz. Bütün bunlar beni tekrar heyecanlandırıyor. Bu benim için de bir sürpriz. Yine Mersin escort bayanın dar sıcak vajinasına giriyorum ve o, artık kendini tutamıyor, penisimin başı vajinanın dibine çarptığında çığlık atıyor. Orgazm onu bir, bir, meni, tükürük ve idrar kaygan.