» »

Yalnız kalmak

Yalnız kalmak Yalnız kalmak Yalnız kalmak
Sadece çevreyi değiştirmeli ve yalnız kalmalısınız. Sadece normal konuşmanız gerekiyordan sonra ikinci en popüler tavsiye. Aslında, sana tavsiyelerde bulunan bu güzel insanlar, sadece her şeye sahip oldukları Mersin escort kişilerle romantik yolculuklara gittiler, eğer mükemmel değilse, en azından normal olsalar bile. Ve - dikkat et! Bu durumda bile, skandalla ilgili en az birkaç bölümü hatırlayabilirler: müzeye gitmek istiyor, dağlara gidiyor; kendine bir gastro turu çizdi, süpermarketlerde tasarruf etmeyi ve yiyecek satın almayı teklif ediyor; sahilde aşırı ısındı ve sessizce odada yatmak istiyor, onu dün gece yarısı ağladığı Finlilerle bir partiye sürüklüyor. Şimdi aynı şeyi hayal et, sadece kocanızla zaten çok büyük sorunlarınız olduğu göz önüne alındığında.
Hangi tür dinlenmeyi seçtiğiniz önemli değil, her durumda kötü olacak. Mühürler sahilde dinlenmek, 7/24 birlikte olacağınızı ve birbirinizden hiçbir yerden kaçamayacağınızı ima eder: hiçbir deniz, güneş ve sınırsız vinichku olan bir bar sizi kurtaramaz.
Birbirinizi zaten sinirlendiriyorsunuz ve şimdi birbirinizden bir dakika bile dinlenemiyorsunuz. Başka herhangi bir biçimin yolculuğu, ya yabancı ve yabancı her şeyin (dil ve doğa dahil) etrafında ya da çok rahatsız edici bir şekilde (aniden bu zamanı kendi doğanızın kucağında geçirmeye karar verirseniz, sivrisinekleri besleyeceğinizi ve bir mayın tarlası kürekle tuvalete gideceğinizi aklınızda bulundurun) stres anlamına gelir. Bu tek başına düz bir yerde patlamak için yeterlidir ve siz zaten sınıra kadar eğilmişsiniz.