» »

Yatakta simülasyon yapan

Yatakta simülasyon yapan Yatakta simülasyon yapan Yatakta simülasyon yapan
Kadınlar, esas olarak hümanist nedenlerden dolayı orgazm taklit ediyorlar. Bir erkeğin yataktan, hepsinden öte övgü olduğundan şüphe etmesini önlemek için. Bazen bu sahtekarlık, tamamen virtüöz bir seviyede gerçekleştirilir. Bununla birlikte, en yetenekli simülasyon bile tanınabilir. Kadını yerinde yakalamanız için mersin anamur escort siteniz size 7 ipucu sunuyor:

1. Ses

Yatakta en yaygın sahte orgazm - çığlıklar ve zevk inlemeleri. Bizi nasıl etkilediğini bilen birçok kadın, bir orgazm yaklaşımını hissedip hissetmediğine bakılmaksızın, yatakta çığlık atmak ve inlemek görevini görür. Bu tür vokal destekleriyle teşvik edilen erkekler, değeri her zaman memnuniyetle karşılar. Ancak, kızlar inliyorsa monotonsa ve ormanın sakinlerinin vahşi çığlıkları yerine tam zamanın sinyallerini andırıyorsa, büyük olasılıkla yalnız sizin için verilen solo bir konsere çıkmışsınızdır. Zaten sabahın iki olması ve tüm apartmanın onu dinlemesi önemli değil.

Ne yapmalı: çığlıkların ritmine uyum sağlayın ve bir inil eşinden kaçarken bu anlarda mümkün olduğunca derinlemesine nüfuz edin. Doğru yaparsanız, yakında tamamen farklı bir şekilde ötmeye başlayacaktır.

2. Solunum egzersizleri

Altınızdaki kızın heyecanlandığından kesinlikle eminseniz, ama sanki uyuyormuş gibi nefes almanın ölçülüp eşitlendiğine dikkat edin, o zaman böyle bir orgazm olan bir şey yanlıştır. Her şey tam tersi olmalı: heyecanlı bir kadın yüz metreden sonra olduğu gibi gürültülü, derin ve şaşkın bir şekilde nefes alır.

Ne yapmalı: pistonlu hareketlerden bir miktar dikkatini dağıtın ve tekrar (ve başlangıçta, akşam ilk kez unuttuysanız) onu uzun ve nazikçe öpmeye başlayın, boynunuzu ve omuzlarınızı göğsünüzden aşağı doğru hafifçe okşayın. Böyle bir pit-stop'tan sonra, varış sonuçları kesinlikle iyileşecektir.

3. Reddedilemez kanıt

Bir orgazm, tıbbi literatürde açıkça tanımlanmış bir dizi fizyolojik bulguyla birlikte bulunur. Yani: uyarılma zirvesindeki bir kadın gözlerini örter, başını geriye atar ve boynunu kemerler. Yüzünde kan akıyor ve hafif bir allık oluşuyor. Bazen ağız kıvrılır, akut ağrıda olduğu gibi öğrenciler daralır. Eğer listelenen orgazm semptomlarından herhangi birini fark etmediyseniz, ancak kız hala inatla bir orgazm yaşadığını iddia ediyor, büyük olasılıkla kandırılıyorsunuz (muhtemelen en iyi nedenlerden dolayı).

Ne yapmalı: Ancak, bunun nedeni, ancak çoğu kadının düzenli olarak orgazm yaşadığı durumlarda klitoral stimülasyona bağlı olmasıdır. Ayrılmadan ve daha önce başlatılmış bir işi durdurmadan, bunu yakından takip edin.
4. Cennete ulaşmak

İçinde bulunduğunuzda ve bir orgazm yaşarken, kesinlikle en azından bir dalgalanma hissedeceksiniz, ancak vajinal duvarların farklı bir daralma hissedeceksiniz. Özellikle başarılı durumlarda, buna kolların ve bacakların konvülsif seğirmesi eşlik eder. Böyle bir şey farketmediyseniz, ona ulaşmayı başaramamış olabilirsiniz.

Ne yapmalı: ikiniz için en uygun pozisyona girmeyi seçin. Neredeyse bunun dışında ve sonra yeşim çubuğunuzun tam uzunluğunu, tutku belgesini veya her neye sahipseniz girin. Bu taktiği, neredeyse üyeyi çıkarmadan gerçekleştirilmesi gereken bir dizi güçlü, önemli sürtünme ile değiştirin. Tipik olarak, bu derin sondajın sonuçları bir veya iki dakika içinde ortaya çıkar.

5. Sorgulama

Bir kadın tecrübe etmediğinde, ancak bir orgazmı taklit ettiğinde, hiçbir şey için size kabul etmezdi. Bu nedenle, en çok neyi sevdiğini ve nasıl olmasını istediğini sorarsanız, bunu ön sevişme aşamasında bile yapmanız tavsiye edilir. Eğer bu senin yeni kız arkadaşınsa ve onunla ilk kez seks yapacaksan, böyle bir zeka senin için çok faydalı olacak. Bazı insanlar çabuk ve enerjik olduklarında onu severler ve bazıları özellikle inatçıdır, orgazma ulaşmak en az yarım saat süren yavaş ve nazik seks alır.

Ne yapmalı: Asıl mesele, böyle bir sohbeti bağımlılık veya sınavla sorgulamaya dönüştürmemek. Öfkeyle hırpalamamalısın: “Gözlerime bak kaltak! Cevap: Göğsünüz daha hassas olan nedir?! ”Sırlarını baskı yapmadan uygulayın, böylece acımasızca bir darbe uygulayabilirsiniz.

Kadınların sadece% 30'u sadece vajinal cinsiyetten orgazm yaşayabilir!

6. Başarılı konumlandırma

Her seferinde düzenli olarak biterse, hangi pozisyonda seks yaptığınıza bakılmaksızın, burnunuz tarafından yönlendiriliyormuşsunuz gibi görünür. Kadınların sadece% 30'u ilave stimülasyon olmadan yalnızca vajinal cinsiyetten orgazm yaşayabilir. Bu nedenle, bütün akşam, onunla ya da “köpek stili” pozuyla sevişmek için çok insancıl değildir, hareket ederken klitorisinize vücudunuzla dokunmuyorsunuz.

Ne yapmalı: yardımcı olacak bir şey. El veya vibratör. Her iki ritmin senkronizasyonunu da unutmayın - sürtünme ve klitoris stimülasyonu. Hızlanıyorsanız, her yöne aynı anda hızlandırın.

7. Aşırı hızlılık

Seks yaptıktan sonra, banyoya kurşunla uçarsa ya da hemen sigara içmek için balkona çıkarsa, olanlardan çok fazla zevk almadığı anlaşılıyor. Bir kadının orgazm olması durumunda, iyileşmesi için en az birkaç dakikaya ihtiyacı olacaktır.