» »

Yeni bir ilişkide

Yeni bir ilişkide Yeni bir ilişkide Yeni bir ilişkide
Evet, aslında onu bir başkasıyla mutlu bir ilişki için hazırladığın ortaya çıktı. Ona her şeyi öğrettiğin şeyi kabul et... ve bırak gitsin. Eminim sen de onunla ilişkiden bir şeyler öğrendin, o yüzden de faydalandın.
Kendine, onda hoşlanmadığın nitelikleri ve neden ayrıldığınızı hatırlat. Eğer hala başaramamış olsaydınız, şimdi kiminle olduğu kimin umurunda? Hiçbir şeyi değiştiremezdin. Bu deneyimin sana ne öğrettiğini düşün. Örneğin, ona Lale diyelim bir kız, adamın mali durumunu iyileştirmesine ve eğitim almasına yardım etti. Ayrıldıktan sonra başarılı bir psikolog oldu. Ve boş bir yere bu kadar çaba harcadığından bahsetmiyor, hedefler koymanın, yardım etmenin ve desteklemenin güzel olduğunu söylüyor.

Aynı şeyi tekrar yaşamak zorunda kalmamak için önemli özelliklerin bir listesini yapın ve yeni tanıdıklarınızı uygunluk açısından kontrol edin. Yeni bir ilişkide sadece vermediğinizden değil, aldığınızdan ve yeni bir şeyler öğrendiğinizden emin olun. O zaman muhtemelen başka bir harika Mersin escort partnerin koçu olmayacaksın ve annesini araması gerektiğini hatırlatmaktan ziyade hedeflerinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz.