» »

Yıllar sonra kadınına sıcaklığı nasıl korumak gerek

Yıllar sonra kadınına sıcaklığı nasıl korumak gerek Yıllar sonra kadınına sıcaklığı nasıl korumak gerek Yıllar sonra kadınına sıcaklığı nasıl korumak gerek
İyi seks, bir ilişkinin özüdür. Ancak cinsel sorunlar her zaman birlikte yaşama sürecinde ortaya çıkar, çünkü bir çift farklı alışkanlıklara ve davranış kurallarına sahip insanlardan oluşur. Tutku kaybetmek ve tüm aile hayatı boyunca yüksek bir cinsel tonu korumak nasıl? - Böyle bir soru ile seksologlara tarsus bayan escort sitesi olarak gitdik.

Sadece üç yıl geçti ve seks gözle görülür derecede azaldı ...

Yıllarca birlikte yaşama ile cinsel aktivitedeki azalma ortak bir olgudur ve genel olarak normaldir. Başka bir şey de, ortakların kendilerinin bunu gerçek cinsel sorunlar, talihsizlik işareti olarak algıladıkları ve duygular ve şüphelerden dolayı işkence görmeye başladıklarıdır.

Tabii ki, oyunlar ya da baharatlı iç çamaşırı yardımı ile cinsel yaşamı "sallayabilirsiniz". Fakat Amerikalı seksolog Debbie Herbenik, eşlerin yatak dışında ortak hobiler aramaları gerektiğine inanıyor (tabii ki aynı anda seks yapmıyorlar). Uzman spor, dans, yoga konularındaki çift aktivitelerini tavsiye eder ve bu tür aktiviteler sürecinde daha fazla ortak birbiriyle daha iyi temas eder. Dağcılık ve dalış gibi taze kan enjeksiyonu engellemeyecektir. Alışılmış yaşam biçimini değiştirmek kesinlikle yataktaki davranışı en iyi şekilde etkileyecektir.

Hızlı final

Erken boşalma birçok erkeğin hayatını mahvediyor. İşlemi bazı teknikler yardımıyla kontrol edebilirsiniz. Böylece, mastürbasyon sırasında, bir adam orgazma yaklaşma anını yakalamayı ve ondan bir saniye önce durmayı öğrenebilir. Ne kadar fazla pratik olursa, erken boşalmanın kontrol altında olma olasılığı o kadar artar.

Ayrıca, seksologlar çok yavaş bir şekilde seks yapmayı tavsiye ederler ve keskin güçlü şoklarla uykulu akan hareketleri değiştirirler. Ek olarak, cinsel ilişkinin uzaması için, bir erkeğin kasık-koksigeal kaslarını pompalaması çok yararlıdır. Bu şekilde yapılır: idrar yaparken, kasları duraklatmanız ve sıkmanız, 10'a kadar saymanız ve sonra serbest bırakmanız gerekir. 10 yaklaşıma ulaşmak gerekiyor.

Uzmanlara göre, bu cinsel ilişkiyi uzatmak için çok etkili bir yöntem. Güçlü PC kası, boşalmayı daha iyi kontrol etmeye yardımcı olur.

Prezervatif ereksiyona zarar verir

Prezervatif takmak ya da giymemek? Erkekler sık ​​sık prezervatif içinde ereksiyon arzulanan bir şey bıraktığından şikayet ederler. Bu durumda uzmanlar, prelüdün uzatılmasını tavsiye eder, böylece ereksiyonu büyümek ve güçlenmek için bir fırsat verir.

Bu arada, bir kadının kondom takması daha iyi olur, bu süreci görevli okşamalarla tamamlar. Ek olarak, uygun seviyede bir ereksiyon sağlayan prezervatife titreşimli bir halka da eklenebilir. Erdemli evli bir hayat sürseniz bile, kondom olmadan seks yapmanın bir sağlık riski olduğunu düşünün.
Eğer bir kadın orgazm hissetmiyorsa ...

Orgazm olmayışı, birçok kadının seksten zevk almasını engellemez. Ancak bu orada durabileceğiniz anlamına gelmez. Eşinize maksimum zevk getirecek seçeneği bulmak için yeni pozlar, teknikler ve ritimler deneyin.

Ve partnerinize “Eh, bitirdiniz mi?” Sorusunu sonsuz bir şekilde sormanıza gerek yok. Bu tür sorular, fazla seks yapmamaktan çok daha fazla rahatsız edicidir.

Potens ve yemek arasında bir bağlantı var mı?

Evet! Bu nedenle, örneğin, bir erkekte iyi beslendiğinde sürekli olarak güçlü bir etkiye sahip olduğu fark edilir (yemek monotonluğu hormonların üretimini azaltır). Diyetin bol miktarda diyet lifi içermesi önemlidir, bu nedenle haftada en az iki kez yağlı sebze, meyve ve sebzeleri içerdiğinizden emin olun, ancak aynı zamanda yağlı et, tatlı ve un tüketimini de sınırlayın.

Tatlı olarak, bal yemek daha iyidir. Erkek cinsiyet hormonları olan androjen analoglarının en önemli doğal tedarikçilerinden biridir. Ayrıca, bal, erkek hormonlarının zararsız uyarıcıları olan fitoekdisteroidler ile doyurulur.

Spor ve güç

Aktif sporlar ve aktif seks, erkeklerden çok fazla zaman ve enerji maliyeti gerektirir. Bu nedenle, sıradan hayatta, orta derecede fiziksel aktiviteye katılmak çok daha uygundur. Yoğun spor yükleriyle vücut egzersiz, spor ve cinsiyete dayanamaz. O zaman potens kalitesi düşebilir.

Hangi hastalıklar etkilidir?

Bütün bunlar kan dolaşımında sorunlara neden olur. Bir erkek, ateroskleroz, yüksek kolesterol, ayrıca çok düşük kolesterol, karın obezitesi, hipertansiyon ve diyabeti tetikleyen hastalıklardan kaçınmalıdır.

Birlikte mi ayrı mı?

Bu nesnenin hızla yorulmaya başlaması nedeniyle tutku nesnesinin dikkatlice çevrelenmesi gerekir. Bu nedenle, birçok aile psikoloğu ve cinsiyet uzmanı, çiftlere zamanın bir kısmını birbirlerinden ayrı olarak geçirmelerini tavsiye eder. Ortaklar karşılıklı bağımlılıktan kaçınmalı ve kendi bireyselliklerini restore etmek için kişisel zamanları olmalıdır. Aksi takdirde, kendi "I" lerini kaybederek, durağan bir varlık olarak birleşme riski vardır.

Uzun vadede, böyle bir kişiliksizlik, bireysellik kaybı ilişkilere zararlıdır.