» »

Yüzünü avuçlarıyla alıyor ve tutkuyla öpüyor

Yüzünü avuçlarıyla alıyor ve tutkuyla öpüyor Yüzünü avuçlarıyla alıyor ve tutkuyla öpüyor Yüzünü avuçlarıyla alıyor ve tutkuyla öpüyor
Eğer alt dudağınla hafifçe dudaklarına dokunursa ya da dudaklarından başka herhangi bir yerde seni öpüyorsa - onun oynak bir havası vardır ve sizi alevlendirmek için sizi kızdırır. Senin de oynamaktan hoşlanmadığını göstermek için ona henüz denemediğiniz yeni bir şey önerebilirsin. Ayrıca, adam seni alay etme girişimlerinin başarılı olduğundan emin olmak isteyecek, o yüzden ona seni ne kadar tahrik ettiğini söyle.
Bu, bir erkeğin agresif olmasa da yatakta aktif olarak hareket etmeye kararlı olduğunun bir işaretidir. Eğer ruh haliniz uyuşmuyorsa ve daha yumuşak bir stili tercih ederseniz, biraz uzaklaşın, doğrudan gözlerinin içine bakın ve alçakgönüllülükle her şeyi daha yavaş yapmak istediğinizi ve acele edecek hiçbir yerinizin olmadığını söyleyin. Eğer tekrar hız ekliyorsa, tekrar çekil. Sana daha dikkatli bir Mersin escort yaklaşıma ihtiyacın olduğunu anlayacaktır.