» »

Zaten ıslandı

Zaten ıslandı Zaten ıslandı Zaten ıslandı
İnlemeye başladın ve sırtını daha da bükdün. Tempo kuduz oldu, bizi sardı. Harika bir orgazm beklentisiyle kaslarını kramplatıyordun. Ben kaldı ne de bir saniye. Birlikte zirveye ulaştık. Ben senin içine girdim ve sen tırnaklarınla pürüzsüz camı tutmaya çalıştın. Pencerenin yanında biraz daha durup manzaraya hayran kaldık, yatağa düştük. Zaten gece yaklaşıyordu, bu da yakında tekrar bir süre ayrılmak zorunda kalacağımız anlamına geliyordu. Hemen uyuyamadık ve sen de bana güzel bir şey yapmanı isteyip istemediğimi sordun. Bunu reddetmek, ne yazık ki imkansız. Ama sen her şeyin adil olması gerektiğini söyledin ve ben de seni memnun etmek zorundayım.
Amına koyduğumun suratıma nasıl geldiğini cevaplayamadan. Zaten ıslandınız ve çatlaklardan hafif ve hoş bir koku geldi. Sen de üstüme düştün ve ağzın penisimin yanında oldu. Oral sevişmeye başladık, ara sıra inleme ve iç çekişlerle kesintiye uğradık. Bacaklarını ellerimle sardım, böylece pelvisini hareket ettiremedin ve mağaranda tamamen boğuldun. Penisimi dudaklarına sardın ve ağzımı tüm tabanına doğru hareket ettirdin. Penisini ağzından çekerek, aşağıya doğru eğildin ve dudaklarından bir testis sardın ve havayı ağzına sıkmaya başladın. Bunlar kozmik hislerdi. Sana daha derin ve daha derine inmek için daha hızlı bir şekilde dil çalışmaya başladım.

Yüksek sesle inledik ve hareketlerimizin ritmine hafifçe büküldük. Hareketi durdurmadan uzun bir süre bitirdik. Mersin escort orgazmdan sonra, dudaklarıma yaslandım ve vajinana emdim, meyve suyunun kalıntılarını çektim ve sen de penisin başını dudaklarına sardın ve son sperm damlacıklarını emdin. Uzun bir süre yattık ve öpüştük, ne kadar uyuduğumuzu fark etmedik. Bu sabah seni eve götürdüm ve iş için koştum. Haftanın sonunda tekrar buluşacağımızı biliyorduk ve sıcak bir hafta sonu bizi bekliyor. Bu arada, bu haftasonu ve o dairenin gördüklerini hatırlayacağız