» »

Zevkle boğuldu

Zevkle boğuldu Zevkle boğuldu Zevkle boğuldu
Bana yarım dönüşte oturdu, neredeyse sonuna kadar başını dikti, oldukça zor olmasına rağmen, doğrudan bana baygın gözlerle baktı ve serbest eliyle meme ucuyla oynadı. Meme ucu şişti, genellikle çok hassaslar, adamın bir üyesi tükürüğünden parladı, tükürük o kadar çok oldu ki göğsüne akıyordu ve Natasha, bazen bir üyeyi ağzından çıkardı, tutkuyla şöyle dedi – - Bu yakışıklı adama bak, m-m-m, ne kadar havalı! Çok lezzetli! Ve boyutu! Oh, oh, oh, şimdi bana nasıl gireceğini hayal et, neredeyse bakire amımı nasıl uzatacak, rahmime nasıl ulaşacak! Onun spermlerinin rahimime akmasını istiyorum ki ben de onu hamile bırakabileyim... – Natavanın sesi inlemeye başladı bile.
En yüksek heyecan anlarında, her zaman saçma sapan şeyler söylerdi. Kalktı, dizlerinin. Adama sırtını döndü ve eğildi dudaklarımı buldu. Biz birleştirilmiş ona bir öpücük. Natavanın vücudu ritmik olarak bana çarpmaya başladığında, anladım-adam onu becermeye başladı! Her penetrasyonunda, karımın vücudu giderek gerildi, bu silahın üzerine oturdu ve en sevdiğim küçük kedi, bu canavara zorlukla takıldı. Ama burada, güçlü bir natashino karşı hareketi ve organ neredeyse kisulya'mı ikiye böldü, Natavanı doğrudan rahmine soktu!

Karım, yaralı bir yırtıcı inilti ve beni dudağımdan ısırdı. – Ah, ne güzel! - İnledi, zevkle boğuldu – - ne kadar uzun zaman önce beni böyle çekmediler ... M-M-m! Tamamen giyinik oturdum ve sikimin uzun zamandır ayakta durduğunu göremediler ve zaten Mersin eskort boşalmamak için kendimi zor tuttum.