»

Blog

Kadınları ikna etmek

Seks yaparsanız, bunu iyice, niteliksel ve profesyonel bir şekilde yapmanız gerekir. Yatakta maksimum zevk nasıl elde edilir ve teslim edilir? Cinsiyete biraz farklı yaklaşırsanız, maksimum seks keyfi kolayca elde edilebilir. Seksten maksimum zevk nasıl alınır? Daha cesur davran popüler Amerikalı yazar Stephen King kitabında «Joyland» yazdı: kesin olarak ne söyleyebilirim-eğer bir adam bir kızı yatağa sürüklemek istiyorsa, nezaket ve sabır ona nadiren yardımcı olur, bir adam azim ve arzu göstermezse seks olmaz. Kadınlar ikna edilmek, koparılmak, sahip olma arzusunu göstermek istiyorlar. Kadınlar inatçı, kendine güvenen ve cesur erkekleri sever.
Seks istenmez, aranır. Sorunları unutun birçok sevgili, seks yaparken, sorunları ve gelecek planlarını düşünür. Bu, cinsiyetin kendisinden uzaklaşır ve tam olarak zevk almasına izin vermez. Sekste, burada ve şimdi olmak önemlidir. Tüm sorunları, planları ve yaşam sorunlarını bir kenara bırakın. Bu güzel bir zemin yapmak özellikle önemlidir. Erkekler bazen biraz yavaşlatmak ve boşalma anını geciktirmek için dikkat dağıtıcı düşünceler kullanabilirler. Seks sırasında rahatlayın Amerikalı aktris Julianne Moore şöyle dedi:»hiç kimse filmde olduğu gibi seks yapmaz." Birçoğu seks için çok sorumlu. İç sesinizi kapatın ve çok fazla düşünmeyin. Cinsiyetin kalitesini değerlendirmeyin ve seks sırasında nasıl görüneceğinizi düşünün. Seks için seks yapın. Kendinizi cinsiyete göre değerlendirmeyin. Bu bir sınav ya da film değil, seks.
Eşin arzularını yakalayın kadın ve erkek vücudu her zaman okşamaya cevap verir. Eşin tepkisini izlemek daha güçlü duyumlar elde edebilir. Kadınlar daha yüksek sesle inlemeye başlar, vücudu doğru hareket ettirir, bükülür, kızarır, yüzünde değişir, gerilir ve diğer istemsiz hareketler yapar. Eşin arzularını takip ederseniz, seks ve en güçlü orgazmdan maksimum zevk alacaktır. Seks duyularına konsantre olmak zevk önemlidir. Komşulara tükürmek, yüksek sesle inliyor, rahatsız edici bir durum, zaman eksikliği ve diğer dikkat dağıtıcı şeyler.
Duyulara odaklanmak, maksimum seks zevkine doğrudan bir yoldur. Yasakları unutun pozu değiştirmek mi yoksa başka birini mi denemek istiyorsun? İzin isteme, harekete geç. Çevir, Döndür ve istediğin gibi hareket et. İstisnalar sadece çok sıradışı cinsel arzulardır. Bunu önceden sormak daha iyidir. Seks, yapamazsın ve iyi insanlar bunu yapmaz gibi kelimeler değildir. Kafanızı kaybetmenin ve yasakları unutmanın zamanı geldi. Sevgiyi unutun iki insan bedeninin birbirine basit, vahşi, acımasız çekiciliği için ne kadar çok kelime icat edildi. Erich Maria remark birçoğu yarısı hakkında çok titriyor ve iyi seks gösteremiyor. Aşk tüm yatak odaları iyidir. Yatakta, bir erkeğin ilişkinizin titremesini ve yükselişini unutması daha iyidir. Bu seks! Her Mersin kadın iyi becerdin olmayı hayal eder ve ateşli bir sevgilinin çekingen öpücükleriyle kaplı değildir, profesyonelce ve maksimum zevkle seks yapın.... Click for more...

Süper orgazm

Seks oyuncak üreticisi, orgazm ve Mersin escort seks hakkında bazı gerçekleri öğrenmek için ulusal bir anket yaptı. Orgazm hakkında henüz ne bilmiyorsunuz? Seks oyuncakları konusunda uzman olan en büyük firmalardan biri olan Ann Summers, elbette seks hakkında en sıcak gerçekleri ortaya çıkarmak için ulusal bir anket düzenledi. Aşağıdaki listede en iyi ve en sevilen bilim adamları ilginçtir. Yani orgazm ...
1. Erkeklerin daha fazlası var. Gezegenin tüm yoğun içi boş nüfusunun yaklaşık dörtte biri her gün en az bir orgazm yaşar. Kadınların sadece %15'i aynı başarıya sahip olabilir. Adalet nerede?
2. İnsanlar hala utanıyorlar. Seks oyuncak sahiplerinin %15'inden fazlası bu oyuncakları ortaklarından saklıyor. Canım, ciddi misiniz? Çekin onları! Yasal Uyarı: EMM, sadece, kamu, kalabalık yerlerde değil.
3. Bu herkes için iyi. Ayrıca, sıradan, alıştığınız eğlence gibi, mastürbasyon sizin için harika bir şey, insanlar! Sayısız çalışma, orgazmın ağrı duyarlılığını önemli ölçüde azaltabileceğini ve stresi azaltabileceğini göstermektedir.
4. Yıllar geçtikçe niteliksel olarak gelişiyorlar. Ve kesin olarak belirlemek oldukça zor olsa da, bilim adamları, yaşlandıkça, en sevdiğiniz vücudu daha iyi tanıyacağınız ve elbette seks yaparken daha rahat hissettiğiniz hipotezinde ısrar ediyorlar. Aynı «ah, evet!» 40, 50 yıl içinde daha fazla mutluluk ile doldurulur ve (wow!) yüksek. Bu beklemeye değer.
5. Biraz sabırlı olursanız, daha güçlü ve daha doygundurlar. Dünya Üroloji Dergisi'nde yayınlanan bir başka akıllı araştırmaya göre, herhangi bir cinsel aktiviteden üç haftaya eşit bir süre (daha uzun süre değil) kaçınmak, testosteron seviyenizi maksimuma çıkarır ve libidoyu sihirli bir şekilde uyarır. Sonuç olarak-süper orgazm.
6. (Bu gerçek sadece insanlığın ihale yarısı için geçerlidir). Yürüyüşleri tarafından belirlenir. Hayır, gerçekten. Son zamanlarda yapılan bir Belçikalı çalışma, sevimli hanımların nasıl yürüdüğüne göre bile, cinsel ilişki sırasında değerli bir zirveye ulaşıp ulaşamayacaklarını söyleyebildiğini buldu. Hmm ...
7. Genellikle tamamen farklı bir tür aktiviteyle takip edilirler ... 35 yaşın altındaki insanların yaklaşık %36'sı seks yaptıktan hemen sonra Facebook veya diğer sosyal medyalara gönderilir. Nasıl böyle? Daha önce gerekli sarılmalara ne oldu?
8. Daha uzun yaşamalarına yardımcı olacaklar. Yaşasın. Hayattaki diğer zevklerden farklı olarak (örneğin, çikolata veya şarap gibi), cinsiyetin sağlık için gerçekten iyi olduğu ortaya çıkıyor. Ve hatta daha fazla. İngiliz Tıp Dergisi gibi saygın bir yayına göre, bireyin yaşadığı orgazm ve ölüm sayısı arasında güçlü bir bağlantı var. Ve haftada iki kez orgazmdan memnun olanlar, serbest bırakılan yıllara sekiz tane daha ekleyebilirler. Neden? Görünüşe göre, bağışıklık sistemini güçlendirir, kalbin ve beynin çalışmasını sağlar. Yatak odasında görüşürüz.
9. Onlar kelimenin tam anlamıyla otpuplyatsya. Araştırmacılar, başka bir deney yaptıktan sonra, insan gri maddesinin bazı bölgelerinin, duygulardan sorumlu olanlar da dahil olmak üzere, orgazm sırasında gerçekten kapandığını keşfettiler.
10. Daha genç görünmene izin veriyorlar. Bazı doktorlar, sık sık seks yapmanın, yaşla başarılı bir şekilde savaşmaya yardımcı olan kollajen gibi yararlı bir maddenin üretimini sağlıklı bir şekilde arttırdığına inanmaktadır.,... Click for more...

Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan

Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan. Erkekler, seni seviyorum, seks ve hayat! Erkeklerin bilmediği cinsiyette 12 puan:
1. Neden bu aptal soru Seks sırasında: Peki, sen zaten? Zaten yapıyorsundur? "Zaten" olduğumda anlayacaksın-çığlık atacağım, stazon, her şeyi orada sıkıştıracağım, böylece açıkça «zaten»olduğunu hissedeceksin. Ne zaman soruyorsun, karşılığında ne bekliyorsun? Bu soruyu sormaya gerek yok! Mersin kızı daha iyi hisset, ona dokun, vücudunu dinlemeyi Öğren, yalancı «Evet»değil.
2. Yorulmadın mı? Hayır, yorulmadım. Sana her beş dakikada bir oral seks yaparken boşalmaktan sıkıldın mı diye sormuyorum. Kadınlar tatmin olmadıklarında yorulmaya başlarlar. Tüm süreci aniden durdurmak istiyor, hatta sonucu önceden bilerek başlatmıyor. Sadece seks yapmayacak, durduracak ya da sadece tahammül etmeyecek hikayeler icat etmeye başlayacak. O zaman neden? Seks konusunda iyiysek ve bir adam tatmin edebilirse, tüm süreç saatlerce, günde birkaç kez sürebilir ve daha sonra bir mıknatıs gibi çeker. Sizin için «koşmaya» başlayacağız.
3. Bana nasıl sevdiğini anlat. Brad! Ve bir kez daha saçmalık! Buna karşılık, kayıtlarla bir papirüs almak ve " Git, öğret! Sonra gelirsen teslim olursun!» Sen de ister misin? Tabii ki, kızın en sevdiği nüansları var, ama her biri tamamen farklı pozlar ve yerlerde heyecanlanabilir ve tatmin edilebilir. Bu aslında sadece. Farklı şekillerde, dokunma, okşama, beyinlere girme, birine sertlik gösterme, bazıları için hassasiyet, alışkanlık ya da tam tersi, görmezden gelme. Ve sonra sadece hazır olduğunda takın. Bizi biraz hisset! Kafanın içine gir ve vücudun kendisi iyi olacak!
4. Kuru!? O zaman neden oraya giriyorsun? O zaman seni istemiyorlar! "Kollarını indir" ve ıslak olmak için her şeyi yap! O yapışıyor ve ben istiyorum!
5. Uzun süre dayanamıyorsun, o kadar iyi mi?! Şimdi boşalıyor musun?! Timsahlar hakkında hatırlayın, sabırlı olun ve paralel olarak sürece devam edin, ama bitene kadar bekleyin!!! Bencil olma! Evet, bir kez boşalmanın mümkün olduğunu anlıyorum, ama üst üste üç kez, kıza zevk vermeden, zaten herhangi bir çerçeveye girmiyor!
6. Sıkılmaktan nefret ediyorum! Eh, insan hissetmiyorsun, belki de devam etmek zorunda değilsin?! Neden ona ve kendine işkence ediyorsun? Tabii ki kendim gibi. Açıkça, deli ediyor sonuna kadar.
7. İşte bu yüzden? Bana sağa veya biraz sola mı? Nasıl seviyorsun? Her şeyi seviyorum! Her şeyi seviyorum!!! Sekse bayılırım! Ve tüm kızlar onu seviyor! Benden korkma!!! Dokunmak, okşamak, öpmek, şaplak, sikmek, sevmek, denemek, hissetmek, lanet! Beni hisset, her hücreyi hisset, içime gir ve kendini orada Çöz!!! Söylemeyeceğim, ama birçok kız yeni bir şey denemek istiyor, ama bunun hakkında konuşmuyor. Çünkü, bir erkeğin başlaması gerektiğini düşünüyorlar. Sormaya gerek yok, ama sadece başla! Ancak, sadece başlamak değil, kız ısındığında başlamak. Bu noktada doğaçlama yapılabilir. Vücut yeni bir şey istiyor.
8. - Seksten sonra neden seninle kalmalıyım? Bunun için ne yaptın? - Evet, En azından bir sebebi var. - Bu dünyada hiç kimse bir insanla birlikte olmadı. Bunlar sadece filmlerden gelen gereksiz Romantik ifadeler ... Gülümsemen, harika seks, ilgin, zevkin, toplum, hediyeler, çocuklar, para, son çare olarak seninle olabilir. Ve senin ve karakterindeki tüm kusurlarla, sadece onlardan çok daha fazlası gibi bir şey varsa arkadaş olabilirsiniz. Ne kadar dayanabilirim? - Onlara katlanabileceğim kadar. Herkesin çalışması gerekiyor, sana çeken cazip bir şeyi «ısıtmak» derim. Ve karşılıklı! Bu önemli!
9. Kıskanıyor musun?! Kıskançlığından memnun olduğumu mu düşünüyorsun? Boğ onu! O zaman benim için bir şey yap, artık ayrılmak istemiyorum, başka bir yere gitmek istemiyorum. Ve şu anda maddi açıdan bile bahsetmiyorum. Yaratın-ve beni başkaları tarafından kuşatılmış olarak izleyin, ama seninle birlikte olun. Başarısız oldu-kendini suçla, özür dilerim!
10. Bana değil! Herkese açıklamayacağım tanıdık bir cümle! Evet, birçok kız hamile kalmaktan korkuyor, nasıl anlamıyorsunuz?! Sonuçta, o zaman eczaneye koşun, bazı ilaçlar isteyin ve sonra vücudun başarısızlığı, korkunç bir genel durum. Ya yardım etmezlerse? Ve o zaten bir anne ve sen bir babasın. Ha ha. Neden bize böyle akıllı? Önceden bağırmak daha kolay sadece bana değil!
11. Neden karnının altındaki bir kızı öpmekten korkuyorsun? Neden oral seks yapıyoruz (kişisel olarak bunu yapmayı seviyorum), ama sen bize değil misin?
12. Neden hepiniz bu kadar öngörülebilir? Neden sürekli çekişe ihtiyacın var? Yenilik nerede? Bir partnerin arzusu nerede, egonuzu tatmin etmiyor mu? Burada yazılan her şey kişisel olarak test edildi ve kanıtlandı! Bizi hissedin ve o zaman yalan, ihanet ve boşanma olmayacak …... Click for more...

Yaz tatilleri ve seks fikirleri

Sıcak güneş, temiz hava ve yüksek sıcaklık bir Mersin kızla tarih yerleri gözden geçirmek için katkıda bulunur. Yaz aylarında nereye gidilir? Seks ile sona erecek yaz tarihlerinin en iyi fikirleri. Bu yaz bir kızla nereye gidebilir ve gitmelisiniz? Sıcak bir kız arkadaşı al ve onunla seks yapacağın bir yer seç. Yaz tarihleri ve seks fikirleri
1. Tarih-piknik yiyecek ve içecek bir çanta alarak, doğa için seçin. Bu sakin ve Avrupalı tatil türü ülkemizde de çok popüler. En yakın parka, kareye, ormana veya başka bir pitoresk yere gidebilirsiniz. En tembeller evlerinin veya bahçelerinin arka bahçesinde yerleşebilirler. Birkaç insanın ve ara sıra yoldan geçenlerin olduğu sakin yerleri seçmek daha iyidir. Neden? Ya bu randevuda seks yaparsan? Bir şişe soğuk kırmızı şarap getirmemeliydin, değil mi?!
2. Bir tekne, katamaran veya yat kiralamak hiç de zor değil. Bu iş yaz aylarında çiçek açar. Bazı faturalar ile ayrıldıktan sonra, herhangi bir güzelliği su dallarına götürebilirsiniz. Sallanan dalgalar, taze esinti ve ferahlatıcı sıçramalar. Yanınıza sadece bir kız arkadaşı değil, aynı zamanda bir miktar yiyecek ve içecek alabilirsiniz. Sessiz bir limana veya sazlara yüzerek, kız arkadaşınızla yalnız kalabilirsiniz. Kaptan bu gemide sen varsın! Yüzyıllar boyunca, kaptanlar güzel cariyelerin ve yolcuların bedenlerinden zevk aldılar. Güzel bir yolcuyla seks yapmanın zamanı geldi. Gemiden nereye gidecek?
3. Yaz aylarında festivalde bir tarih çok sık açık havada festivaller vardır. Çadır, yemek ve kız arkadaşını al. Festivaller insanları çok yakınlaştırıyor ve harika bir ruh hali veriyor. Yorgun, ama memnun çadırına geri dönecektir. Geceleri soğuk olur ve uyku tulumu sadece bir tanesidir. İkinci sen ihtiyatlı attı arabadan daha önceki gezi. Çadırda seks mi? Randevu için harika bir fikir. Kız arkadaşının yatakta seksi olup olmadığını kontrol et!
4. Tarih-Seyahat araba/tren/otobüs/yürüyerek turist gezisi harika bir fikirdir. Bu hafta sonu ya da tatil için ayarlanabilir. Bir otelde, çadırda veya başka ilginç bir yerde yalnız bir kızla kalmak için zamanınız olacak. Aynı zamanda turist ufkunu genişletin. Seks daha havalı olsa da.
5. Plaj, yaz aylarında en sevilen tatil yeridir. Plajda frizbi, voleybol, futbol ve diğer spor oyunları oynanabilir. Şirkette rahatlayabilir ya da bir buluşma ayarlayabilirsin. Şehir dışına çıktıktan sonra, su rekreasyonu için iyi bir yer bulun. Tenha bir yerde çıplak veya üstsüz güneşlenebilirsiniz. Bu fikri kız arkadaşına söyle. Kızı sahile götürmek daha da iyidir, ama onu uyarmadan. İç çamaşırıyla ya da Mayo olmadan yıkanacak! Onu güneş kremi ve tersi smear yardımcı olur. Isı, su ve güneş seks öncesi en iyi ön sevişmedir. Bir kızla dalga geç, kuma uzan, peşinden koş, birlikte yüz. Kolay aptallık, öpüşme, sarılma ve seks ile bitirmek kolaydır. Güneş bu güzelliği kızartmak için değil. Bu beş buluşma yeri, iyi bir mola vermenize ve bir kızla seks yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu bir şanslı kız ya da beş farklı güzellikleri olacak-bu size kalmış.... Click for more...

Seks sırasında korunma

Birçoğu prezervatif olmadan seks yapmanın çok daha iyi ve daha hassas olduğunu iddia ediyor, ancak hiç kimse hastalığı ve kürtajı iptal etmedi. Prezervatif nasıl reddedilir ve seks güvenli hale getirilir? Bugünün zamanı deney zamanıdır ve sadece sıradan yaşamda değil, aynı zamanda Mersin escort cinsel olarak da gelmişlerdir. Gençler yetişkin olmaya, seks hakkında maksimum bilgi edinmeye ve genellikle dikkatli olmayı unutmaya çok heveslidir. Bu tür döküntü eylemlerinin sonuçları: hamilelik, hastalık, kürtaj. İdeal durum, genç insanlara, ayaklarınızın üzerinde güvenle durduğunuzda ve kendinize, eşinize ve çocuğunuza bakabildiğinizde, yalnızca evlilikte seks yapmanın gerekli olduğunu kanıtlamaktır.
Gençler çevrelerindeki insanlardan çok etkilenirler ve akranlarından daha kötü olmadıklarını göstermek isterler. Ve böylece, ne kadar erken seks yapmaya başlarlarsa o kadar iyi olur. Herkes gibi olmak unvanı için böyle bir kovalamaca, prezervatifi unutur. Ve arkadaşlık, sevgi ve güven üzerine inşa edilen güçlü ilişkiler yerine, bu kadar erken yaşta seks olacak, ki bu her şeyin üstesinden gelebilir. Ancak ergenlerin cinsiyetini unutursanız ve yetişkin çiftlere bakarsanız, Seks sırasında korunmada bile sorun yaşayabilirler. Birçok erkek ve bazen kadınlar, prezervatifsiz seksin çok daha iyi ve daha hassas olduğunu iddia ediyorlar. Ama sonra tekrar, hiç kimse hastalığı ve hamile kalma olasılığını iptal etmedi.
Prezervatif nasıl reddedilir ve seks güvenli hale getirilir? Bugün korunaklı seks için birçok yöntem ve yöntem var. Vücudun yaşı ve durumu dikkate alınarak seçilmelidir. Kontraseptiflere getirilen temel gereksinimler hamileliğe karşı koruma ve vücuda en az zarar vermektir. Ve bu kriterler arasında lider prezervatiftir. Ancak herkes bu yöntemden heyecan duymaz ve yeni yöntemler aramaya başlar ve bazen onlar hakkında tamamen unutulur ve şansa ve şansa güvenir. Seks gibi bir ilişki sistemi de popüler bariyer yöntemleri gibi kapaklar, diyaframlar, mumlar ve jeller. Ancak cinsel ilişkiden önce ve doğru uygulama hakkında bir jinekoloğa danışmadan önce uygulanmaları gerekir. Hormonal doğum kontrol hapları da popüler bir doğum kontrol yöntemidir. Ancak alımları dikkatle izlenmelidir: her gün aynı anda içilmeleri gerekir. Hapı yanlış zamanda alırsanız, vücuttaki dengeyi bozabilir ve istenmeyen gebeliklere yol açabilir. Tablet alırken, karaciğer ve böbreklere getirdikleri zararı unutmamalısınız.
Doğum kontrol hapları, varisli damarlar, böbrek ve karaciğer hastalıkları ve zayıf kan pıhtılaşmasından muzdarip kızlar ve kadınlar için kontrendikedir. Başka bir etkili yol, kesintiye uğramış cinsel ilişkidir. Bu yöntemin pahasına görüşler çok paylaşılır, çünkü bazıları güvensizliğinden emindir ve diğerleri bunu etkili ve en iyi doğum kontrol yöntemi olarak görür. Doktorlar bu yöntemi hamilelikle acele etmeyen çiftler için önerirler, ancak böyle bir şey olsa bile, bir çocuk sahibi olmayı umursamazlar. Ayrıca, birçoğu hamilelikten korunma takvim yöntemini kullanır. Bunu yapmak için, döngüyü hesaplamanız ve onu takip etmeniz, seks yapmanız gerekir.
Menstrüasyon sırasında ve sonrasında diğer kontraseptif yöntemleri kullanamazsınız ve döngü sırasında cinsel ilişkiden kaçınmak veya prezervatif veya başka bir yöntem kullanmak daha iyidir. Ayrıca, kadınlar lateks alerjisi olduğunda, intrauterin cihaz kullanılabilir. Ancak bunun da olumsuz sonuçlar doğurabileceğini bilmelisiniz. Bazen, elbette, Romantik ve tutkulu bir tarihten sonra prezervatif olmadan korunmasız seks olduğu ve hamileliğin planlarınıza dahil olmadığı durumlar vardır, o zaman bir jinekoloğa başvurmanız gerekir. Doktor, hamileliği önlemeye yardımcı olacak hapları yazarak bu durumda yardımcı olacaktır. Ayrıca, cinsiyetin sadece güvendiğiniz bir partnerle olması gerektiği unutulmamalıdır.... Click for more...

Bayana dokun

Bazen bir kız utangaçtır ya da seninle seks yapmak istemesine rağmen aptal görünmekten korkar. Civcivin zaten olgun olduğunu ve yetişkin olarak kızartılabileceğini nasıl belirleyebilirim? Seks bir ilişki sistemi olarak anlamak için, ne hazır bir Mersin kız, bir erkeğin yanında, bilmeniz gereken sadece kadın psikolojisi, aynı zamanda psikoloji jestler ve duygular. Özellikle, bir kız önünüzde açık bir pozisyonda oturursa, kollarını geçmez, gözlerini bir kenara koymaz ve dudaklarına tutkuyla bakarsa, bu bayan sizinle ilgileniyor ve heyecanlı demektir.
Bir bayan elinde bir şey çeker veya parmaklarsa, bu onun endişeli olduğu ve onu heyecanlandırmak için durumu etkisiz hale getirmeniz gerektiği anlamına gelir. Gürültülü bir şirkette iseniz ve içinde rahatsız hissediyorsanız, bir kızın heyecanlanması zor olacaktır. Durumu değiştirin, kızı bir dansa veya yavaş bir yürüyüşe davet edin. Bayana, yanında kendini güvende hissedebileceğini açıkça belirtin.
Bir bayan size tutkuyla bakarsa, dudaklarını ısırırsa, gülürse, size dokunursa ve isteyerek elini tutmasına izin verirse, sizinle yakınlık ister. Bir hanımefendinin seni istediğinden şüphe duyuyorsanız, elini kendi elinize alın, tepkisine bakın. Elini çekmezse, sana güvenir, daha ziyade samimiyet için hazır ve ilk adımlarını senden bekler. Arkadaşınız duygularını göstermezse, etrafına bakar ve gözünüze bakmaktan korkarsa, belki de utanır ve henüz yakınlık için hazır değildir. Eğer Bayan azgınsa, ona dokun, nabzını yakalamaya çalış. Belki de duygularından utanıyor ve aptal görünmekten korkuyor. Gözlerden çok şey okunabilir.
Parlak bir bakış, göze bakış ve nazik bir ses, bir kızın kurlarınızı kabul etmeye ve seks yapmayı kabul etmeye hazır olduğunun işaretleridir. Bir kızın ilk buluşmada yakınlık isteyip istemediğini anlamak istiyorsanız, tanıdıklarınızın nereden başladığını hatırlayın. Bayan ilk buluşmada heyecanlanacak, eğer doğru kelimeleri söylerseniz ve onunla ilgilenirseniz. Bir hanımefendinin heyecanlı olduğunu anlamak için, işaret dili ve dokunma ile iletişim kurmalısınız. Bayana dokun, tepkisine bak, elini tut, bayana arzularını anlamak istediğini ima et. Eğer ona sorarsanız, bir bayan size seks yapmayı umursamadığını ima edebilir. Sevgilinin tepkisini izleyin, rahat bir ortam yaratın, ilgiyi uyandırın ve sonra Bayan heyecanlanacak ve sizinle seks yapmak isteyecektir.... Click for more...

Kadın bedenlerinin basit kuralları

Kadın kalplerinin ve bedenlerinin fatihi için basit kurallar. kızla olan ilişkinin yatay bir düzleme geçmesi için ne yapmalı? Bir kızın cinsel arzusunun nesnesi olmayı ve onunla olan ilişkinin yatay bir düzleme geçmesini sağlamak için ne yapacağınızı öğreneceksiniz.
Kural 1: düzenlilik endişelenmeyin, solaryuma koşmanız ve marka butiklerindeki tüm moda eşyalarını satın almanız gerekmez. Doğal olarak, fiziksel çekicilik baştan çıkarma sürecinde önemli bir rol oynar, ancak aslında oldukça vasat bir görünüme sahipken bir kadın kolayca baştan çıkarılabilir. En önemli durum: görünümünüz uyumlu olmalı ve olumsuz bir reaksiyona neden olmamalıdır. Başka bir deyişle, giysilerin lekelenmemesine dikkat edin ve çoraplar ve koltuk altları tazelik değilse, en azından nötr olarak kokuyordu. Kötü nefes coveted kız ile unutulmaz bir gece geçirmek için tüm şansınızı aşacaktır, çünkü Ayrıca, diş macunu ve sakız unutmayın. Yani, iki kez öğrenilmesi gereken kelimeler: temizlik ve düzenlilik. Bu öğeler hoş bir koku, bakımlı tırnaklar, temiz kıyafetler ve yıkanmış saçları içerir.
Kural 2: ortak bir şeyiniz olmalı nadir bir kız sadece görsel sempati yaşayarak seks yapmayı kabul eder. Bu nedenle, tutkunuzu ilgilendiren bir konu bulmanızı ve kişilik seviyesinde onunla yakınlaşmaya başlamanızı şiddetle tavsiye ederiz. İlişkinin başlangıcında, bir kızı nasıl baştan çıkaracağı fikri arka plana itilmelidir. Önce senin içinde bir arkadaş görmeli. Ve arkadaşlık, bildiğin gibi, insanlar arasında ortak bir şey olduğu ve onları birbirine bağlayan andan başlar. Bu tür bağlar, ortak inançlar, ilgi alanları, arkadaşlar, gelecek planları, geçmişten gelen benzer durumlar veya her ikinizin de bir zamanlar ziyaret ettiğiniz yerler olabilir. Bu tür tesadüfler ne kadar çok olursa, ilişkiniz o kadar kolay ve açık olacaktır. Benzer kişiler er ya da geç birbirlerine doğal bir cazibe hissederler.
Kural 3: anı kaçırmayın ve şimdi en önemli soruya geçelim: bir kızı nasıl baştan çıkarırsınız. Dostluk-tabii ki iyi, ama eğer önemli bir anı kaçırırsanız, o zaman bir sonraki seviyeye geçemezsiniz. Bu nedenle, samimi bir bağlantı geliştirirken, paralel olarak, samimi anların yardımıyla kızla yavaşça yakınlaşmak gerekir. Ama nasıl doğru yapılır? Bir kişi ile iletişim kurarken, önceki paragrafta tartışılan ortak anlar ortaya çıktığında, ikiniz de bir rahatlık patlaması yaşarsınız. Sevinç ve merak duygusu ortaya çıkıyor: başka bir ortak tema buldunuz. Bu sizi daha da yakınlaştırıyor. Duygusal patlamaların bu anlarında, iletişiminizin samimiyetini gizli bir şekilde aktive etmeniz ve derinleştirmeniz gerekir. Yandex.Doğrudan Tarayıcı oyunu Vikingler kayıt olmadan 18+ görüntülü sohbet. İçeri gel! Cargen otomobil parçaları Satıcısı Ol
Kural 4: bir kızı baştan çıkarma sürecinde sıra, erojen bölgeleri boyunca yetkin bir ilerleme dizisi tarafından en büyük rol oynar. Seçtiğin kişi her zaman maksimum rahatlık hissetmeli ve bu nedenle geçtiğin sonraki her samimi bölge bir öncekinden biraz daha samimi olmalıdır. Her kızın vücudunun benzersiz olmasına rağmen, yine de yaklaşık bir sıra var: avuç içi ile başlayın, sonra dirseklere ve omuzlara geçin. Sonra dizler ve kalçalar, sonra yüzün, göğsün ve son olarak kasığın yumuşak öpücükleri.
Kural 5: paradoksal olarak kulağa maksimum zevk, ama baştan çıkarma sürecinde hiçbir şekilde bir kızı baştan nasıl düşünmek gerekir. Her şeyden önce, kendini heyecanlandır. Ne kadar çok istediğini görürse, seçtiğin kişi çok daha hızlı bir şekilde arzuyu hissedecek. Bu nedenle, bir kızla iletişim, dokunma ve öpüşme sırasında, maksimum heyecanlanmaya çalışın. Sadece sizinle iletişim kurmanın mutlak rahatlığını deneyimlemekle kalmaz, aynı zamanda arzunuzun ne kadar büyük olduğunu hisseder – bunun bir şapka olduğunu düşünün. Sevgilin yakında sana saldırır.
Kural 6: zaman içinde hareket edin eğer aranızdaki iletişim kesinlikle rahatsa ve aynı zamanda buna değer-bilin: bir kızı baştan çıkarma süreci yakında finaline ulaşacak, çünkü kendisi artık seninle seks yapmaktan hoşlanmıyor. Şu andan itibaren, erkeklerin kararlılığını, hareket etme yeteneğini ve unutulmaz bir aşk gecesi için rahat koşullar sağlama yeteneğini göstermelisiniz. Örneğin, x zamanında, rahat bir restoranda bir kadeh şarap için harika bir zaman geçirirseniz, koltuğunuzu daha rahat bir yere değiştirme niyetiniz hakkında kıza hafifçe fısıldayın, hızlı bir şekilde bir taksi çağırın ve nereye ve ne tür bir iş için gittiğinize dair en az bilgi verin, onu kendinize götürün. En önemli şey, seçtiğiniz kişiyi herhangi bir yere götürecek olan ince ipliği kaçırmamaktır: cinsel arzusu.
Kural 7: sorumluluk mükemmel baştan çıkarıcının son ama çok önemli kuralını üstlenin. Bazen kadınlar, ikinize de engel olabilecek çok çelişkili düşüncelere sahiptir. Arzudan tükenmesine rağmen, yıllarca toplum tarafından kendisine dayatılan her türlü inançla da eziyet edilecek. Bir kızı baştan çıkarmak, her şeyi basit bir gerçeği anladığından emin olun: olayların bu kadar hızlı gelişiminde "suçlu" sadece sizsiniz. Bu nedenle, tüm kararları kendiniz yapın, çok esnek, ancak kalıcı olun. Bu temel kuralların yedisini takip etmeye çalışın ve daha önce sadece en içteki fantezilerde hayal ettiğiniz bu tür Mersin kızları büyüleyebilirsiniz. Unutma: her şey senin ellerinde!... Click for more...

Açık ilişkiler

Eğer bunu yapacaksan, ne yaptığının farkında olmalısın. Seks, bir dizi translasyonel hareket değil, daha ince bir bilimdir. Mersin escort seksten daha fazlasıdır. Biyolojiden daha çok seks. Tüm cinsel eğitim, cinsel arzunun üreme içgüdüsüne dayandığı gerçeğine dayanır. Herkes seks yapmayı kabul etmeli ve katılımcıların yaşı hapse girmemek için yeterlidir. Korunduğunuzdan emin olun. Bunun üzerine gençlere cinsel eğitim eğitimi sona eriyor. Fakat cinsiyetin psikolojik önemi, biyolojik ihtiyaç hakkında çok az şey söylüyorlar.
Bir bütün olarak ilişkiler, aşk ve seks hakkında. Büyük seks ve orgazm kuralları. Seks ve dürüstlükten daha fazlasıdır.bir eşin cinsel arzularına girme, görmezden gelme ya da yok olma yeteneği yıkıcıdır. Her iki ortak da arzularını, hislerini ve hayallerini ortaya çıkarana kadar, seks harika olmayacaktır. Cinsel fantezilerin, eğilimlerin ve tercihlerin kartlarını dürüstçe keşfedin. Bu Pandora'nın kutusu değil, cinsel refahın bir deposu. Açık ilişkiler ve alçakgönüllülük eksikliği yatakta harikalar yaratır. Seks bir silah olarak seks, ruh eşini manipüle etmenin ve baskı yapmanın bir yolu değildir.
Kadınlar erkeklerin cinsiyetini kısıtlar ve onlar da onu ararlar. Erkekler bir kadının arzularını ihmal eder-ağır boynuzları alırlar. Seks silahlarını yapma girişimleri acınacak bir şekilde sona eriyor. Eğer bir çift birlikte istiyorlarsa, kavga etseler bile seks yapmaları gerekiyor. Seks ve çeşitlilik bile en lezzetli dondurma priestsya. Sevdiğin birini değiştirmek için bir sebep yok. Seks hakkında bir kitap kazın ve bedenlerinizi ilk sayfadan öğrenmeye başlayın. Bu Bilgi yolu sonsuzdur. Seks hakkında çok sayıda çalışma çevrimiçi ve literatürde mevcuttur. Yeni pozlar, yerler, yollar, kirli kelimeler, oyuncaklar ve fırsatlar sunuyorlar. Seks havuzuna dalın, karşılıklı tatmin olmadan çıkamazsınız.
Seks ve ilişkiler harika ilişkiler harika cinsiyete katkıda bulunur. Aşk cephesinde aşırı kavgalar, kıskançlık ve diğer savaşlar seks üzerinde kötü bir etkiye sahiptir. Güven ve dürüstlük gider ve şüphe ve öfke ortaya çıkar. İlişkiler kurun ve orgazmlar sizi bekletmez. Seks ve kişisel alan birbirinizin isteklerine saygı gösterin. Ayrı eğlence, kişisel alan, karakterlerin sınırları. Hadi zaman özel birbirinden. Bu biraz sıkılmanıza ve kendinizi özgür hissetmenize izin verecektir. Altın zincir bile çifti tutmaz, ancak güven ve sevgi onu koruyacaktır.... Click for more...

Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler

Er ya da geç, iki sevgili, ondan önceki ortakların sayısını ve ayrılma nedenlerini anlamaya başlar. Norm olarak ne kadar kabul edilir, nasıl tepki verilir ve ne yapmalı? En az beklediğiniz zaman, bir kart masa rakibi kolundan bir as aldığında duyumlar aynıdır. Ya da karanlık bir sokakta kafasına bir şişe vururlar. Şaşkın, kafası karışmış ve kafan karışmış. Gerçeği söylemek, gizlemek, küçümsemek veya abartmak mı? Kaç yaşındaydın? Yaklaşık veya tam sayıyı hatırlıyorsun, ama isim vermekten korkuyorsun. Bu soruya basıldığında ve saflık için bir konuşma istediğinde ne yapmalı? Eskilerin sayısı, bu aptal soruya önceden hazırlanmak için daha iyidir. Büyük rakamları aramak mı?
Bir kız seni çok kararsız bulabilir. Ancak küçük bir miktar da şüpheli. Neden bu kadar tecrübesizsin? O sana değil mi? İngiltere'de yapılan bir ankete göre, kızların eski %25'i hakkında yalan söylemeyi tercih ediyorlar. % 20'si küçümsüyor ve %5'i sevgililerin sayısını abartıyor. Erkekler arasında sadece %22'si eski kız sayısı hakkında yalan söylüyor. Aynı zamanda 12 % overpricesve 10 % understates. Daha fazla kadının daha deneyimli erkeklerden daha iffetli görünmek istediği ortaya çıkıyor. İngiliz erkeklerin ortalama olarak 10 eski ve kızların 7,7'si var. 25 ila 44 yaşları arasındaki sıradan bir Amerikalının 6.1 kadınla ilişkisi vardır ve güzel cinsiyetin 3.6 sevgilisi vardır.
Kaç tane eski sevgilin vardı? Kız arkadaşının yaşını ve ahlaksızlığını tahmin et. Kaç ortağı olabilir? Bir, iki, yirmi iki? Seks partnerlerinin sayısını bir kızdan iki kat daha fazla söyle. Yaklaşık olarak hayal bile edemezseniz, ancak ışık kafalarının tavsiyelerini kullanın. Deneyimli psikologlar, 5'ten 10'a kadar olan eski sayıları çağırmanızı önerir. Eğer kız alçakgönüllü ise, o zaman rakamı beşe daha yakın olarak çağırın, eğer özgür ahlak ise-yukarıdaki sayıyı cesurca arayın. Nüfus yaklaşık 2 milyon olduğu bir şehirde ayrılık nedenleri, sürekli eski karşı karşıya gelecek. Hiç sormadı, ama o an gelecek. Kız sokakta tanıştığınız o güzel kızla neden ayrıldığınızı merak edecek.
Pasif olmayın, herhangi bir duygu olmadan cevaplayın ve sorun. Bir aydan az süren kızlara izin ver, yoksa kararsız görüneceksin. 2 yıldan fazla süren bu ilişkiler ciddi görünüyor. Neden ayrıldınız? Bu önemli. Eğer bu senin hatan değilse, saf bir kurban rolünü oyna. Ya senin hatansa? Sen bayat karakterleri bir araya gelmedi! Eski hakkında konuşmanın analizi tüm kilitleri açabilen bir anahtar iyi bir anahtardır ve herhangi bir tuşun açabileceği bir kilit kötü bir kilittir! Erkekler anahtarlar, kadınlar kilitler. Herhangi birini açabilen anahtarın adı nedir? Harika! Ama herhangi bir anahtarla açılabilen bir kilit, sence adı ne? Kaç tane vardı? Şimdi iki ile çarpın! Bir Mersin kadın ondan çok daha fazla deneyime sahipse bir erkek ne yapmalı?... Click for more...

Tek başına mastürbasyon

Ey zamanlar! Ey ahlak! Her yıl seks daha özgür, özgür, baharatlı ve sapkın hale gelir. Oral ve anal seks zaten yatakta rutin olarak kabul edilir. Samimiyet ve cinsiyette bizi bekleyen yeni nedir? Gelecekteki ana akım seks. Kalçalar için moda, giderek Mersin bayanla daha fazla cinsel cazibe nesnesi haline gelmelerine yol açtı. Modern kadınların yaklaşık %60'ı anal seks deneyimi yaşarken, 20 yıl öncesine kadar sadece %15'i. Sadece anal seks değil, aynı zamanda anüs yalama eğilimi vardır. Modern erkeklerin yaklaşık %5'i kızlarla seks oyuncağını denedi — aktif bir pozisyonda bir kız olan bir strapon. Yavaş yavaş, anal seks, daha önce olduğu gibi, günlük ve rutin hale geldi. Sıradan modern çiftler, bir çift buluşmadan özgürce seks yaparlar, birbirlerini sözlü olarak memnun ederler ve aktif olarak anal seks kullanırlar. Ancak insanların daha fazla eğlenceye ihtiyacı vardır, böylece seks çeşitliliği için cazibe ve özlem solmaz. Seks alanında gelecekte bizi ne bekliyor? Yeni ana seks. Yeni seks trendleri
1. Üçlü seks için akıllı oyuncaklar ve robotlar seks yeni ve heyecan verici bir sonraki ne olacak? Daha fazla insan seks dükkanından oyuncaklara dikkat ediyor. Bilim adamları, yatak odalarının yakında daha akıllı seks cihazlarını dolduracağını iddia ediyorlar. Yeni seks, özel seks robotlarının kullanımı olacak. Yeni oyuncaklar, bazı karakter özellikleri ve bir dizi cinsel özellik ile akıllı olacak. Seks Oyuncakları tek başına mastürbasyon ve bireysel kullanım için ve aynı zamanda iki ortakla eşzamanlı aşk oyunu için olacaktır. Seks için robotlar, insanın herhangi bir, hatta yasak arzularını karşılamak için kullanılacaktır. İstediğiniz görüntüyü ve cinsel robotun karakterini beğeninize göre seçebilirsiniz. Çiftler üçlü seks simüle etmek ve çeşitli samimi yaşam için seks bebekleri kullanacaklar. Bir bebekle ihanet, ihanet olarak kabul edilmeyecek, ancak cinsiyete daha fazla sefahat ve tatmin katacaktır.
2. Seks eğlence uzmanları, insanların BDSM altkültürüne giderek daha fazla ulaştıklarını iddia ediyorlar. Yavaş yavaş, çift BDSM çerçevesini öğrenecek ve yeni bir şey deneyecek. Hakimiyet ve boyun eğme rol oyunları insanlar için çok caziptir. Erkeklerin %70'i baskın bir eşin rolünü seçerken, kadınların %85'i boyun eğen bir rol oynamaktadır. Sıradan seks, bu insanlar oyunun heyecanından yoksun, çok vanilya ve mülayim diyorlar. Seks BDSM özel cihazlar kullanır: gags, Maskeler, çubuklar, köpekler, halatlar, kelepçeler, tasmalar. Seks esaret, fisting, boğulma, şaplak ve diğer BDSM uygulamaları ile tamamlanacaktır. Uzmanlar, insanların alışılmadık cinsel duyumlar arayışında daha da ileri gideceklerini söylüyor. Seksin sınırları ve sınırları genişleyecek ve tabular kırılacak.... Click for more...